Venemyynti Kymäläinen sijaitsee Oriveden Teollisuustiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Orivedellä toimiva Venemyynti Kymäläinen on pitkän linjan toimija suomalaisena Bella-kauppiaana. Kymäläisen ja Bellan yhteinen taival alkoi vuonna 1985, jolloin ensimmäiset Bellat saapuivat Venemyynti Kymäläisen myymälään. Siitä asti jatkunut tiivis yhteistyö on tarjonnut Pirkanmaan asiakkaille aina laadukasta palvelua sekä loistotuotteet veneilystä nauttimiseen.

Nykyisin Venemyynti Kymäläisen laaja tuotevalikoima kattaa kaikki Bellan, Flipperin ja Aquadorin -venemallit sekä lukuisia muita kotimaisia venemerkkejä. Lisäksi Kymäläiseltä löytyy niin Mercury- kuin Yamaha -perämoottorien merkkiedustukset.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat myös käytetyt veneet, venetarvikkeet sekä venetrailerit. Henkilökuntaan yrityksessä kuuluvat kaksi venemyyjää, sihteeri sekä kolme asentajaa.

– Venemyynti Kymäläinen on perustettu vuonna 1982 ja Bellan valmistamat veneet ovat olleet löytyneet meidän tuotevalikoimasta lähes koko historian ajalta. Tästä syystä meille on syntynyt luontaisesti erittäin vahva tuotetietämys Belloihin, Flippereihin sekä Aquadoreihin, Kymäläisen venemyyjä Seppo Tuominen kertoo.

Venemyynti Kymäläisen ammattitaitoiset venemyyjät Marko Hartikainen ja Seppo Tuominen opastavat mielellään uusien veneiden saloihin.

Venemyynti Kymäläinen varustelee kaikki myymänsä veneet aina asiakkaan toiveiden mukaan ja jokaisen veneen kohdalla asiakkaalle annetaan aina paras mahdollinen käyttöopastus sekä palvelukokonaisuus. Varsinaiset perushuollot Kymäläinen teetättää alihankkijalla, jolloin vapautuu työvoimaa uusien ja käytettyjen veneiden varusteluihin.

Kymäläisen kolmehenkinen asentajatiimi huolehtii myytyjen veneiden varustelusta sekä huollosta.

Kymäläisen valikoima kattaa kaikenkokoiset veneet, niin isot kuin pienet. Osaamista löytyy kattavasti suurienkin veneiden myyntiin. Jutun teko hetkellä yrityksen esittelytilassa uusi Flipper 880 ST on odottamassa asiakkaalle toimitusta.

– Meillä on pitkä kokemus suurien veneiden myynnistä. Suosittuja myymiämme malleja ovat olleet juuri isot Flipperit sekä Aquadorit, Seppo Tuominen kertoo.

Yhteenlaskettuna yrityksen kautta onkin luovutettu asiakkaille useita kymmeniä Aquadoreja.

Venemyynti Kymäläisen venemyyjä Seppo Tuomisella on vankka kokemus suurien veneiden myyjänä. Nykyisellään yritys on yksi neljästä Suomen valtuutetusta Aquador-jälleenmyyjästä.

Kalaveneiden erityisosaaja

Kymäläisen myymät veneet tarjoavat paljon vaihtoehtoja erilaisiin veneilytarpeisiin. Erityisesti monikäyttöveneiksi soveltuvat venemallit ovat olleet suosittuja.

– Nykyään asiakkaat ovat laatutietoisia ja haluavat veneeltänsä paljon. Hankitun veneen tulee tarjota hyvää käytettävyyttä yhteys- ja retkiveneenä, mutta sen täytyy voida muuntautua myös kalastukseen sekä vesiurheiluun, Seppo Tuominen kuvailee.

Veneiden varustelu ja erityisesti kalaveneiden tuntemus ovat Kymäläisen erikoisvahvuuksia. Yrityksessä työskentelevä Marko Hartikainen on intohimoinen urheilukalastaja, jolta löytyy pitkä historia niin uistelun kuin heittokalastuksen parista. Lisäksi Marko on ollut mukana myös eri venevalmistajien tuotekehityksessä kalastukseen suunnattuja veneitä suunniteltaessa.

Marko Hartikainen tuntee kalaveneiden salaisuudet ja kilpailee aktiivisesti uistelukalastuskilpailuissa.

– Omalla kokemuksella on hankittu paljon teknistä tietämystä erilaisten veneiden toimivuudesta sekä teknisistä ratkaisuista. Monesti pienellä kustomoinnilla voidaan tehdä asiakkaille juuri heidän tarpeisiin sopiva vene, Marko Hartikainen kertoo ja kutsuu kaikki tutustumaan monipuolisiin vaihtoehtoihin Venemyynti Kymäläiselle.

Tästä Venemyynti Kymäläisen kotisivuille.