Bella tuo markkinoille edulliset ja luotettavat Bella ZERO -sähköveneet. Valittavana on kaksi sähkövenemallia: Bella ZERO 6.1 ja Bella ZERO 6.3, jotka molemmat käyttävät samaa Stream Propulsionin valmistamaa sähkömoottoria.

Veneilyssä on kyse nautinnosta, ulkoilusta ja hyvistä hetkistä luonnon parissa. Bella ZERO on sähkövene, joka tekee tästä kaikesta totta. Bella ZERO tarjoaa ainutlaatuisia veneilyelämyksiä kuten rentoja päiväretkiä, kalastusta, uintireissuja ja maisemien ihailua – taustalla vain ympäröivän luonnon äänet. Avovene 360 asteen näkymillä ja äänettömällä moottorilla on täydellinen valinta myös lintujen tarkkailuun ja luontokuvaukseen.

RATKAISUJA, JOTKA TEKEVÄT KAIKESTA HELPPOA

Bella ZERO -sähköveneet on kehitetty testatun ja toimivan tekniikan, turvallisuuden ja luotettavuuden lähtökohdista. Sinun ei tarvitse huolehtia moottorin huollosta edes talvisäilytystä varten tai epämiellyttävästä bensiinin käsittelystä. Moottorissa on suljettu jäähdytysjärjestelmä jäätymisvaaran välttämiseksi. Moottori on varustettu Bluetoothilla etäapua varten.

Veneen ohjaamo sekä matkustajien tilat on suunniteltu ergonomisiksi. Kaikki ratkaisut on harkittu huolellisesti pienintä yksityiskohtaa myöten. Bella ZERO -veneissä on mukavat istuimet ja runsaasti tilaa seurustelua varten. Uimataso ja aurinkokansi ovat kovassa käytössä aurinkoisena päivänä!

Bella ZEROn voit ladata missä tahansa normaalissa 6A-, 10A- tai 16A-pistorasiassa (220 V pistoke). Kytke lataus päälle, niin 10–12 tunnin kuluttua akku on täynnä. Ihanteellinen matkanopeus on 5–7 solmua, ja tällä nopeudella akku kestää noin 6 tuntia.

SÄHKÖVENE, JOKA ON TALOUDELLINEN, TURVALLINEN JA HELPPO OSTOS

Hinta-laatusuhde on Bellalle tärkeää. Bella ZEROn käyttö- ja ylläpitokustannukset ovat erittäin alhaiset. ”Täysi tankki” maksaa noin 2 euroa. Huoltokustannukset ovat periaatteessa nolla, vaihdat vain vaihteiston öljyt vuosittain ja se on siinä. Bella ZERO -veneet myydään kätevänä all-inclusive-pakettina, jossa on mukana kaikki tarvitsemasi.

MUKAVAA JA LUONNONLÄHEISTÄ VENEILYÄ

Bella ZEROn kyydissä elämä tuntuu hyvältä ja sähköinen veneily mitä luonnollisimmalta. Kokemus paranee entisestään, kun tietää, että tämän kaiken voit saada ilman melua ja ympäristöä vahingoittamatta – ja vielä edulliseen hintaan. Bella ZERO on järkevä valinta.

MALLISTO

Erinomainen rentoon ja mukavaan veneilyyn – kuistisi veden yllä
Täysin sähköinen – edulliset käyttö- ja ylläpitokustannukset
Edullinen, luotettava ja turvallinen
KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA  

MIKÄ TEKEE BELLA ZERO -VENEESTÄ ERITYISEN?

Bella ZERO on täysin uusi veneilykonsepti. Matka merellä tai järvellä on yhtä upea kuin määränpää, johon olet matkalla. Bella ZERO on ainutlaatuinen sähkövene, koska se on edullinen vene, jossa on vakiokomponentteihin pohjautuva sähköinen voimansiirto. Moottorissa on suljettu jäähdytysjärjestelmä ja etäapu Bluetoothin kautta. Kun lataat akkua, voit kytkeä sen mihin tahansa 6A-, 10A- tai 16A-pistorasiaan. Helppoa ja luotettavaa.

MIKÄ ON SEN KÄYTTÖAIKA?

Bella ZERO on vene, jonka optimaalinen matkanopeus on 5–7 solmua. Tällä nopeudella akku kestää tunteja (katso suorituskykykaaviot). Voit ajaa nopeamminkin (20 solmua / Bella ZERO 6.1), mutta tämä lyhentää akun käyttöajan noin 40 minuuttiin. Voit ladata akun tavallisessa 6A-, 10A- tai 16A-pistorasiassa ja akun lataaminen täyteen kestää 8–12 tuntia.

MISSÄ VOIN NÄHDÄ JA KOKEILLA VENETTÄ?

Voit tutustua ja testata Bella ZEROa valikoiduissa jälleenmyyntipaikoissa. Tällä hetkellä meillä on kolme Bella ZERO -venettä testattavana: Ruotsissa Flipper Marinissa ja Nimbus Långedragissa sekä Suomessa Flipper Marketissa.

MISTÄ VOIN OSTAA VENEEN?

Bella ZEROa on myynnissä valituilla jälleenmyyjillä: Nimbus Långedragissa ja Flipper Marinissa Ruotsissa. Jälleenmyyjiä tulee lisää heti, kun lisää veneitä valmistetaan.

MILLAISELLA MOOTTORILLA BELLA ZERO ON VARUSTETTU?

Bella Zero käyttää Stream Propulsion -merkkistä voimansiirtojärjestelmää.

MITÄ PERUSPAKETTIIN KUULUU JA MITÄ MUITA VAIHTOEHTOJA ON SAATAVILLA?

Bella ZERO myydään ALL INCLUSIVE -pakettina. Katso mallikohtaisilta sivuilta tarkemmat tiedot paketista ja lisävarusteista.

MILLOIN SAAN VENEENI?

Veneitä on tarjolla jo kesälle 2022, mutta kovan kysynnän vuoksi kaikki kiinnostuneet eivät valitettavasti voi saada Bella ZEROa vuodelle 2022.

Kuinka pitkä on takuuaika?

Takuu on voimassa kaksi (2) vuotta veneen toimituksesta. Jos ongelmia ilmenee, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi, niin saat nopeasti apua.

OLETKO KIINNOSTUNUT SÄHKÖVENEESTÄ, JOSSA ON IDEAA?
TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE MEILLE SAADAKSESI LISÄTIETOJA.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.