Bella lanserar en serie av prisvärda och pålitliga elbåtar, Bella ZERO. Det finns två elbåt modeller att välja mellan: Bella ZERO 6.1 och Bella ZERO 6.3. Och de använder båda samma drivlina från Stream Propulsion.

Båtliv handlar om njutning och härliga stunder i naturen och Bella ZERO möjliggör detta. Bella ZERO erbjuder fantastiska båtupplevelser såsom avslappnande utflykter, lugna, fisketurer, lekfulla badturer, och lyssna på ljudlösa naturupplevelser. Allt detta i en öppen båt med 360 graders sikt och tyst motor som även är ett perfekt val för fågelskådning och naturfotografering.

ELBÅT MED LÖSNINGAR SOM GÖR ALLT ENKELT

Bella ZERO är en serie elbåtar som är utvecklade med beprövad teknik och har säkerhet och tillförlitlighet som främsta drivkrafter. Med Bella ZERO behöver du inte oroa dig för underhåll och service av motorn, eller konservering av motorn över vintern. Motorn har ett slutet kylsystem för att förhindra frysning och är dessutom utrustad med Bluetooth för fjärrassistans vid behov av support. Som Extra bonus slipper du diesel eller bensinångorna.

Layouten på kontrollerna är ergonomisk och alla lösningar har noga övervägts. Bella ZERO-båtarna har bekväma sittplatser och en stor yta för umgänge. Badplattform och solbädd som är perfekt för en solig dag. Bella ZERO är en perfekt veranda till havs.

Bella ZERO kan laddas i ett 6A-, 10A- eller 16A-uttag. Koppla in den och efter 9–12 timmar är batteriet fulladdat. Laddning sker via ett vanligt 220 V-uttag. Den ideala farten för Bella ZERO är 5–7 knop och vid denna hastighet räcker batteriet cirka 6 timmar.

ELBÅT SOM ÄR EKONOMISKT, SÄKERT OCH ENKELT KÖP

Valuta för pengarna är viktigt för Bella och drift- och underhållskostnaden för Bella ZERO är mycket låg. En full “tank” kostar cirka 20 kronor. Underhållskostnaden är i princip noll, byt bara växellådsolja varje år och du är redo att åka. Bella ZERO-båtar säljs som ett all-inclusive-paket där allt du behöver ingår.

ÅKA BÅT SÅ BEKVÄMT SOM MÖJLIGT

I Bella ZERO elbåt är livet gott och elbåtsupplevelsen så naturlig som den kan bli. Det faktum att allt detta kan ske utan buller, utan att skada miljön, och till ett förmånligt pris ökar dess värde ytterligare.

MODELLER

UTMÄRKT FÖR EN BEKVÄM ÅKTUR PÅ HAVET – VERANDAN PÅ HAVET
HELT ELEKTRISK – LÅG ÄGANDEKOSTNAD
PRISVÄRD, PÅLITLIG OCH SÄKER
FRÅGOR OCH SVAR  

PÅ VILKET SÄTT ÄR BELLA ZERO SPECIELL OCH UNIK?

Bella ZERO är ett nytt båtkoncept. Resan på havet eller sjön är lika underbar som destinationen. Bella ZERO elbåt är unik eftersom det är en prisvärd båt med elektrisk drivlina som är designad med standardkomponenter. Motorn har ett slutet kylsystem och fjärrassistans via Bluetooth. När du laddar batteriet kan du ansluta det till ett 6A-, 10A- eller 16A-uttag. Enkelt och pålitligt.

HUR LÅNG ÄR DRIFTSTIDEN?

Bella ZERO är en elbåt som färdas bäst I en hastighet  mellan 5–7 knop. I den hastigheten håller batteriet i många timmar (se prestandatabellerna). Du kan köra upp till 20 knop (i 6.1) men detta kommer att minska batteritiden till 30-40 minuter. Du kan ladda batteriet i ett vanligt 6A-, 10A- eller 16A-uttag och det tar 8-12 timmar att ladda batteriet helt.

VAR KAN JAG SE OCH TESTA BÅTEN?

Du kan se och testa Bella ZERO hos utvald återförsäljare. För tillfället finns det tre platser att välja mellan och vi har tre Bella ZERO-båtar att testa. I Sverige Flipper Marin och Nimbus Långedrag, och i Finland Flipper Market.

VAR KAN JAG KÖPA BÅTEN?

Bella ZERO kommer att säljas hos utvalda återförsäljare. Återförsäljaren säljer Bella ZERO idag i Nimbus Långedrag och Flipper Marin i Sverige. Fler återförsäljare kommer så fort fler båtar tillverkas.

HUR MYCKET KOSTAR DEN TOTALT?

Bella ZERO 6.1 kostar 599,000 kr
Bella ZERO 6.3 kostar 629,000 kr

HURDAN MOTOR HAR BELLA ZERO?

Bella ZERO använder en drivlina från Stream Propulsion.

VILKEN UTRUSTNING ÄR STANDARD OCH VILKA OPTIONER FINNS DET?

Bella ZERO kommer att säljas som ett ALL-INCLUSIVE-paket. Titta på varje modell för detaljerad information om paketet och extrautrustningen.

NÄR FÅR JAG MIN BÅT?

Det kommer att finnas båtar tillgängliga redan till sommaren 2022. Efterfrågan är stor så alla kommer inte att kunna få en Bella ZERO inför 2022 tyvärr.

HUR LÄNGE GÄLLER GARANTIN?

Garantin gäller i två (2) år från och med leveransen av båten. Om några problem uppstår så rapporterar du detta till din återförsäljare för ytterligare hjälp.

KONTAKTA OSS FÖR ETT ERBJUDANDE SOM ÄR SVÅRT ATT AVVISA!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.