Bellan tarina on ainutlaatuinen kehityspolku yhden miehen unelmasta, josta vähitellen kehittyi kansainvälisen mittaluokan liiketoiminta.

Unelmasta se kaikki alkoi vuonna 1970, kun Raimo Sonninen rakensi ensimmäisen veneensä. Taustalla oli aito intohimo veneilyyn ja päättäväisyys löytää keinoja nauttia siitä vieläkin kokonaisvaltaisemmin.

Seuraavan puolen vuosisadan aikana tapahtui paljon. Toiminnat laajentuivat ja kehittyivät, samalla kun materiaalit ja valmistusteknologiat paranivat.

Kun viet Bellasi vesille, pystyt yhä aistimaan nuoren miehen intohimon. Kaikki on juuri siellä, missä pitääkin, jokainen yksityiskohta vahvistaa kokemusta omalta osaltaan.

Tämä tunne ei koskaan katoa. Löydät aina uusia tapoja nauttia veneilystä, ja niin sen pitääkin mennä. Bella on tarkoitettu nautittavaksi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii, milloin tahansa.

Family in a Bella Boat.

Bella 500BR seats and controls.

Tänä päivänä Bellan pitkät perinteet näkyvät monissa yksityiskohdissa, jotka on suunniteltu huolellisesti, perusteellista osaamistamme hyödyntäen. Me tiedämme mistä veneilijälle voisi vesillä olla hyötyä, hänen nauttiessaan rennosta matkanteosta vaikkapa kalastusretkellä perheen kanssa.

Bella on juuri niin responsiivinen ja mukava ajettava kuin kyseisen kokoluokan vene vain voi olla. Tämä mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman ajonautinnon. Bella vie sinut määränpäähäsi – ikään kuin se tietäisi jo etukäteen, mitä siltä odotetaan.

Muotoilu on käytännöllinen ja käytettävissä oleva tila hyödynnetty tehokkaasti. Kaikki on sijoiteltu mahdollisimman järkevästi. Bellassa ei ole mitään, mitä et tarvitsisi, liioin siitä ei löydy yhtään ylimääräistä neliösenttiä.

Me tunnemme veneilyn – siitä kertoo jo 50 vuotta kestänyt, yhä jatkuva menestyksekäs liiketoimintamme. Se tekee meistä erityisen, useammallakin tavalla.

Bella boat cruising at full speed.

Bella on aina tunnettu käytännöllisestä muotoilustaan; toimintamme on pohjautunut tähän periaatteeseen jo puoli vuosisataa. Tuona aikana Bella on saavuttanut vakaan, luotettavan maineen järkevimpien veneilyratkaisujen mahdollistajana.

Pitkä kokemuksemme tarkoituksenmukaisten veneiden rakentamisesta on luonut selkeän pohjan kehitystyöllemme. Tiedämme, mitä tämän päivän veneilijä vaatii ja arvostaa, ja olemme aina sitoutuneet tekemään parhaamme noiden odotusten täyttämiseksi.

Nimbus-perheen jäsenenä pääsemme hyödyntämään yhä laajempaa kokemusta ja voimavaroja kehittäessämme innovatiivisia veneitä, jotka ovat hauskoja ja helppokäyttöisiä, ja tarjoavat niihin investoiduille rahoille erinomaisen vastineen. Ajatusten vaihto ja hyviksi havaittujen käytäntöjen hyödyntäminen auttavat meitä tekemään Bellasta joka suhteessa paremman – ja sitä kautta myös fiksuimman vaihtoehdon.

Bella boat details, reelings.