Vene-Hietsun korjaamopäällikkö Saku Pullinen (vas.) ja venemyyjä Tuukka Hakkarainen toivottavat kaikki tutustumaan Vene-Hietsun laajaan vene- ja veneilyvarustevalikoimaan.

Imatran Lammassaaressa aivan Saimaan rannalla sijaitseva Vene-Hietsu on todellinen vesilläliikkujan monitoimitalo. Yrityksen palvelu- ja tuotevalikoima kattaa kaiken veneilyyn liittyvän sekä lisäksi yritys myy ja huoltaa mönkijät ja moottorikelkat.

Vene-Hietsulla on pitkä historia, ja yritys tunnetaan paikkakunnalla erityisesti laajasta tuotevalikoimasta sekä loistavasta palvelusta.

– Me palvellaan veneilijöitä kaikessa tarvittavassa ja halutaan olla alan ykkönen koko Saimaan alueella, yrittäjä Ville Hietanen kertoo.

Ville Hietanen luotsaa Vene-Hietsua.

Vene-Hietsun palveluun kuuluu tärkeänä osana veneiden talvisäilytys-, huolto- ja telakointipalvelut, joita yritys tekee ammattitaitosesti myös suurille lähes 20-tonnin painoisille aluksille. Säilytyshalleja Hietsulta löytyy yhteensä kolme kappaletta, joiden suojassa veneiden on hyvä talvehtia kuivassa ja vartioidusti.

Huolto- ja telakointipalvelut ovat tärkeitä Saimaan alueen veneilijöille, jotka voivat helposti tehdä Hietsun kanssa vuosisopimuksen veneen huollosta sekä telakointitoimenpiteistä.

– Hyvä palvelu on otettu avosylin vastaan myös ulkomaisten veneilijöiden keskuudessa, Vene-Hietsun korjaamopäällikkö Saku Pullinen kertoo.

Veneiden talvisäilytys on tärkeä osa Vene-Hietsun toimintaa.

Huoltojen ja säilytyksen lisäksi Vene-Hietsu on loistava paikka venekaupoille. Yrityksen sijainti suoraan Imatran venesatamassa tekee uuden veneen mahdollisen koeajon ja vaihtoveneen toimittamisen todella helpoksi. Lisäksi Vene-Hietsun laaja esittelyveneiden ja varusteiden valikoima antaa asiakkaalle hyvät mahdollisuudet löytää juuri se oma unelmien vene.

– Me halutaan pitää esillä laaja valikoima Saimaalle sopivia veneitä. Tästä syystä meiltä löytyy monipuolisesti niin lujitemuoviset, lasikuituiset kuin alumiiniset veneet kaikkiin veneilytarpeisiin, Ville Hietanen kertoo.

– Tässä luovutustarkastusta vaille valmis Flipper ST -venepaketti valmiina luovutettavaksi asiakkaalle, korjaamopäällikkö Saku Pullinen esittelee.

Yrityksellä on pitkä historia Bellan tuotteiden jälleenmyyjänä, ja tälläkin hetkellä Hietsulta löytyy maakunnan suurin valikoima uusia Bella- ja Flipper-veneitä. Niiden lisäksi Vene-Hietsu myy myös Bellan valmistamia Aquador-veneitä, jotka soveltuvat mainiosti vaativan veneilijän makuun.

– Meidän alueellamme Bella, Flipper ja Aquador ovat tärkeitä venemerkkejä, joihin luotetaan ja niiden kotimaisuutta arvostetaan, Vene-Hietsun venemyyjä Tuukka Hakkarainen kertoo ja toivottaa kaikki tutustumaan Vene-Hietsun vene- ja palveluvalikoimaan.

Vene-Hietsulta on helppo hankkia kaikki tarvikkeet veneilyyn ja vesilläliikkumiseen.

Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.vene-hietsu.fi