Helsingin Kipparlahdessa sijaitseva Sea Store on ammattitaitoinen sekä palveleva Bella-jälleenmyyjä. Yritys tarjoaa uusien ja käytettyjen veneiden myynnin lisäksi myös venehuollot ja varaosat, talvisäilytystä, veneiden nosto- ja laskupalvelut sekä runsaan veneilytarvike ja varaosamyynnin. Merkkiedustukset löytyvät niin Bellalle kuin Mercurylle sekä alumiinisille Tuna-veneille. Näiden lisäksi Sea Store myy JSi-trailerit sekä Suomen Vesityön laadukkaat laiturit.

– Meille asiakkaan laadukas palvelu on sydämen asia, ja haluamme tarjota vain parasta palvelua sekä parhaat tuotteet, Sea Storen Otto Soini kertoo.

Sea Storen Otto Soini on Bellojen erikoisosaaja.

Sea Store sijaitsee loistavalla paikalla Kipparlahdessa aivan meren rannalla, joten se pystyy palvelemaan veneileviä asiakkaitaan helposti. Yritys tarjoaa hyvät palvelut veneiden ja laiturien siirtoihin sekä nostoihin ja säilytykseen. Lisäksi yrityksen edustamat veneilytarvikkeet ja tuotteet löytyvät myös Sea Storen verkkokaupasta, joten kesän tarvikehankinnat on helppoa tehdä vaivattomasti vaikka omalta kotisohvalta käsin.

– Verkkokauppamme tukee hienosti kivijalkamyymälämme tarvike- ja varustemyyntiä. Molemmista löytyy samat laadukkaat tuotteet, ja niiden toimitusajat pyrimme pitämään mahdollisimman lyhyinä, Otto Soini kertoo.

Sea Storelta löytyy laaja varasto laadukkaita veneilytarvikkeita ja -varusteita.

Tutustu yritykseen osoitteessa www.seastore.fi