Kotkan alue tunnetaan erityisesti upeasta vesistöstään sekä palkitusta vierasvenesatamastaan. Lisäksi alueella on todella vahva Bella-historia. Tästä syystä suuri määrä Belloja näkyy kotkalaisissa laitureissa. Niin Bella-asiakkaita kuin veneilijöitä yleensäkin palvelemaan perustetulla Lekemarinilla on myös pitkä historia alueen vahvana venealan erikoisliikkeenä. Yrityksen juuret juontuvat aina vuoteen 1993 ja nykyisessä muodossa yritys on toiminut vuoden 2012 alusta saakka.

Lekemarin yrittäjä Ari Tanner näkee, että kotkalaisten ja Bellan välillä on syvä yhteys, joka on syntynyt jo aikoinaan 80-luvulla. Eräänä primusmoottorina yhteyden synnylle Tanner näkee nyt jo edesmenneen venekauppias Seppo Ikkalan, jonka legendaksi muodostunut venekauppiaan status ja hyvä asiakaspalvelu toivat Kotkaan monta onnellista Bellan omistajaa.

Lekemarin yrittäjä Ari Tanner näkee Bellan olevan vahva suosikki Kotkan alueen veneilijöiden keskuudessa.

– Nykyisin on meidän tehtävä huolehtia tuosta aikoinaan Kotkan alueelle synnytetystä Bellalla veneilevästä ihmisjoukosta, parhaiden mahdollisten palvelujen ja tuotteiden turvin, Ari Tanner kertoo.

Lekemarinin palvelut ja tuotteet kattavat kaiken tarvittavan veneilyn maailmasta. Yrityksen valikoimista löytyy useita vene- ja perämoottoriedustuksia sekä todella monipuolinen veneilytarvikeosasto. Lisäksi yrityksen periaatteena on huoltaa kaikki edustamansa merkit, joten ammattitaitoinen huolto löytyy kätevästi samoista tiloista.

– Valikoimaa veneilyyn riittää ja meiltä löytyvätkin kaiken tyyppiset veneet niin lasikuitu-, ABS-muovi- kuin alumiinirunkoisista mallistoista, Tanner esittelee.

Veneiden ja veneilytarvikkeiden sekä vesijettien lisäksi Lekemarin myy ja huoltaa myös mönkijät, pienkoneet, moottorikelkat, mopot sekä laiturit, trailerit, kärryt ja muut tarvikkeet. Yrityksen valikoimista löytyy myös kattavasti eri valmistajien navigointi- ja elektroniikkavarusteet veneilyyn sekä muuhun vapaa-aikaan.

-Lekemarinin veneilytarvike- ja -varusteosasto on varsin monipuolinen, Tanner esittelee.

– Meidän ajatus on olla Kotkan edelläkävijä valikoimassa, ammattitaidossa sekä palvelussa, mikä näkyy siinä, että me todella osaamme neuvoa, asentaa, huoltaa ja korjata kaikki myymämme tuotteet, Tanner kertoo.

Laadukas huolto- ja varaosapalvelu sekä ystävällinen palvelu ovat Lekemarinin tavaramerkkejä.

Koska Kotka on merikaupunki parhaimmillaan, on myös veneily alueella suuressa suosiossa. Veneilijöitä palvelemaan perustettu Lekemarin on yritys, joka tarjoaa kaiken, mitä veneilijä ja vapaa-ajan moottoriharrastaja tarvitsee.

Voit tutustua yritykseen ja sen uudistettuihin verkkosivuihin osoitteessa www.lekemarin.fi