Flipper Market sijaitsee Koivusaaressa aivan meren äärellä. Kuvassa asiakkaalle luovutusta odottava uusi Aquador 35 AQ.

Helsingin Koivusaaressa toimiva Flipper Market on erikoistunut Bella-Veneet Oy:n valmistamien Flipper-, Bella- ja Aquador -veneiden myyntiin, huoltoon sekä säilytykseen ja varusteluihin. Alumiini veneistä kiinnostuneille on Flipper Marketissa tarjolla Linderin valmistamat tuotteet. Uusien veneiden lisäksi Flipper Market myy, huoltaa, varustelee ja telakoi myös käytetyt veneet aina asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

– Koivusaaressa on ollut venekauppa aina 60-luvulta lähtien, ja meillä on kunnia olla palvelemassa veneilijöitä tätä pitkää perinnettä jatkaen, Flipper Marketin toiminnasta ja venemyynnistä vastaava Pertti Elovaara kommentoi.

– Kauttamme saa myös suurempia veneitä, kuten tällaisia sporttisia Flipper 880 ST -malleja, Pertti Elovaara esittelee.

Venekaupan lisäksi Flipper Market tarjoaa kattavasti veneilytarvikkeita ja -varaosia sekä Mercury-, Motorguide- ja MerCruiser-moottorit huoltoineen sekä asennuksineen.

– Meiltä saa kaiken tarvittavan vesillä liikkumiseen, veneen kunnossapitoon ja korjaukseen. Lisäksi me palvelemme pitkällä kokemuksella vaativissa huolto, varustelu ja korjaustoimenpiteissä, olipa kyseessä sitten vaativa varusteasennus, lasikuitukorjaus tai ainoastaan veneen pesu, vahauksineen, tiikkien hiontoineen ja pohjankäsittelyineen, Flipper Marketin huoltotoiminnasta vastaava Jarmo Miettinen kertoo.

Keväisin Flipper Marketin huoltohallissa on kova hulina kun asiakkaiden veneitä huolletaan ja varustellaan vesillelaskua varten. Tässä Jarmo Miettinen on korjaamassa vetolaitetta.

– Halutessaan asiakas voi tehdä kanssamme veneensä huoltoa ja säilytystä koskevan sopimuksen, jolloin kaikki vaativat ja aikaa vievät veneen kunnossapitoon liittyvät toimenpiteet jäävät meidän hoidettavaksi. Näin asiakas voi nauttia ajallaan täysipainoisesti veneilystä loistavasti toimivalla ja pilkulleen huolletulla veneellä, Pertti Elovaara täydentää.

Huoltojen ja säilytysten säännöllinen tekeminen auttaa säilyttämään veneen arvon paremmin ja samalla mahdollinen veneen päivittäminen Flipper Marketin kautta on helpompaa, kun veneen huolto- ja käyttöhistoria ovat tarkasti tiedossa.

Flipper Marketin keskeinen merellinen sijainti tarjoaa asiakkaille hyvän mahdollisuuden vierailla paikalla niin veneellä kuin autolla ja pian paikalle pääsee nopeasti myös metrolla, lähelle avautuvan uuden Koivusaaren metroaseman kautta.

– Esimerkiksi veneen talvisäilytykseen tuonti meille on helppoa, koska meillä telakointi-, huolto ja säilytystilat sekä satama ovat aivan vierekkäin, Flipper Marketin huoltojen laitevastaava Sami Syväoja muistuttaa.

– Meillä on mittava tarvike- ja varaosavarasto, josta löytyy kaikki tarvittava veneilyyn, Sami Syväoja kertoo.

Flipper Market on liike, joka tarjoaa runsaasti palveluja sekä yrityksen valikoimista löytyy runsaasti uusia ja käytettyjä Flipper-, Bella- ja Aquador-veneitä.

Tutustu yrityksen palveluihin ja tuotteisiin osoitteessa www.flippermarket.fi