Porvoon Kuninkaanportin alueella sijaitseva E3-Marin on täydenpalvelun veneliike, jonka edustuksista löytyvät kaikki Bella-Veneiden tuotemerkit sekä paljon muita laadukkaita venebrändejä. Yrityksen palveluvalikoima kattaa kaiken mahdollisen aina telakointi- ja huoltopalveluista merkkiedustuksiin sekä tarvikemyyntiin asti.

E3-Marinin modernit liiketilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Porvoon Kuninkaanportissa.

Yrityksen historia juontaa juurensa vuoteen 1990, jolloin yritys on perustettu palvelemaan eteläsuomalaisia veneilijöitä. Bellan tuotteet E3:lle tulivat valikoimiin vuonna 2005, mistä lähtien yritys on ollut yksi merkittävimmistä Bella-, Flipper- ja Aquador -jälleenmyyjistä Suomessa.

– Bellan tuotteet tarjoavat laajan valikoiman lasikuituveneistä kiinnostuneille asiakkaille. Meiltä löytyy laaja osaaminen kaikkiin kolmeen Bellan merkkiin, E3-Marinen Sebastian Henriksson kertoo.

Nykyisellään E3-Marinin valikoimista löytyy kattavasti Bella- ja Flipper-venemalleja Day Cruiser-, Hard Top-, Bow Rider- sekä Center Console -ratkaisuilla. Lisäksi Bella-Veneet Oy:n valmistamat Aquador-veneet kuuluvat myös E3:sen valikoimiin.

– Asiakkaat tuntevat meidät erityisesti suurena Flipper-jälleenmyyjänä ja meiltä on mahdollista saada kaikki Flipper-venemallit varusteineen. Erikoisuutena kauttamme saa meidän omalla E3-erikoisvarustelulla ja yhdessä Bellan tehtaan kanssa rakennetun Flipper 670 DC Sportin, jossa urheilullisuus on nostettu tavallista korkeammalle tasolle, Sebastian Henriksson esittelee.

E3-Marinen varustelema Flipper 670 DC Sport on tyylikäs ja urheilullinen vene, jota musta-punainen sisutus korostaa sopivasti.

Venemyynnin lisäksi kuusi henkinen yritys tarjoaa todella kattavasti merkkikohtaiset huolto-ja korjauspalvelut. E3-Marinelta löytyy harvinaislaatuisesti muun muassa useampien perämoottorimerkkien merkkiedustukset, joita ovat mm. Mercury sekä Yamaha.

Sebastian Henriksson palvelee mielellään teknisissä asioissa.

– Tarjoamamme palvelu- ja tuotekokonaisuus on varmasti yksi Suomen laajimpia. Se tuo meille asiakkaita myös kauempaa, Sebastian Henriksson toteaa.

Porvoossa E3-Marin on tärkeä liike, joka palvelee alueen monia veneilijöitä laitehankinnoissa, huolloissa ja korjauksissa aina ammattitaitoisesti sekä nopeasti.

Voit tutustua yritykseen osoitteessa www.e3-marin.fi