Bella toivottaa kaikki veneilystä kiinnostuneet tervetulleeksi Helsingin Vene16Båt-messuille. Messujen kunniaksi Bellalla on voimassa myös huima messutarjous, jossa messuilla myytyihin veneisiin saa kaupan päälle mahtavia varuste-etuja. Etu venemallista riippuen, jopa 2750 €! Lisäksi tarjoamme veneisiimme edullista Danske Finance -rahoitusta.

Osastollamme esillä ovat mm. seuraavat Bella-venemallit:

Bella 500 BR – KUUMA UUTUUS!
Bella 550 BR – KUUMA UUTUUS!
Bella 600 BR – Vuoden 2015 messujen moottorivene-kilpailun voittaja!
Bella 600 R
Bella 620 DC
Bella 620 HT
Bella 700 Patrol
Bella 700 RAID
Bella 580 C
Bella 9000

Esittelemme myös Bella 700 RAID-veneeseen uuden Bella Pro-uistelukaiteet + targa -varustepäivityksen. Tämä erikoisvarusteltu vene on esillä Erä-lehden osastolla 2f39. Esillä oleva Bella 700 RAID on varustettu mittavasti huipputason uisteluvarustuksella, ja siihen on mahdollista tutustua asiantuntijan esittelemänä. Veneen varustelussa Bellan kanssa yhteistyössä ovat olleet OPM International, Venemyynti Kymäläinen sekä Erä-lehti. Esitelty vene varusteineen tulee menemään myöhemmin tänä vuonna laajamittaiseen testiin ERÄ-lehteen.

Lisäksi Bella-Veneiden ja Mercuryn osastolla arvotaan jokaisena messupäivänä upea NudeAudio-merkkinen bluetooth-kaiutin (arvo n. 100 €). Arvontaan voi osallistua vain Bellan, Flipperin, Aquadorin ja Mercuryn osastoilla ja onnekkaille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tervetuloa messuille tutustumaan kuumiin uutuuksiin ja tekemään unelmista totta!