Bella esittelee kokonaan uuden 620 C -hyttiveneen vene17båt-messuilla. Vene tulee täydentämään Bellan uudistunutta venemallistoa ja asettuu venemallistossa isompien Bella 700 RAID ja Bella 700 Patrol -mallien alapuolelle.

Veneessä on hyödynnetty samaa, hyvillä ajo-ominaisuuksilla varustettua, kuusi metristä venerunkoa kuin Bella 620 HT ja Bella 620 DC malleissa. Veneen kansi sekä kajuutan sisustus ovat kuitenkin kokonaan uusia ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kansitilan maksimointiin ja käytännöllisiin ratkaisuihin.

Veneessä on läpikuljettava ohjaamo, jossa kuljettajalle ja apukuljettajalle löytyy tukevat offshore-malliset istuimet. Ohjaamon takaosasta löytyy lisää paikkoja yhteensä jopa neljälle hengelle. Tällä ratkaisulla veneen ohjaamo tarjoaakin tarvittaessa suojaisat istumapaikat kuudelle hengelle, tai vaihtoehtoisesti neljä istumapaikkaa menosuuntaan. Ohjaamossa on vakiona kuljettajan kattoluukku ja apukuljettajalle sen saa lisävarustelistalta.

Veneen takaosan lattia on suunniteltu mahdollisimman avaraksi ja taka-avotilaa laajentavat entisestään suuret ja veneeseen nousua helpottavat uimatasot. Moottorin ympärillä veneessä on suojana tukeva kaide, jonka lisäksi veneen katolta löytyy myös Bella 700 RAID:sta tutuksi tullut safariteline sekä tukevat ja tyylikkäät mustat sivukaiteet. Veneen etuosan avotila on porrastettu liikkumisen helpottamiseksi ja samalla hytin etuovi aukeaa käytännöllisesti ulospäin ja pois kulkuväylältä.

Veneen ajo-ominaisuudet ovat Bellalle tuttuun tapaan vakaat sekä turvalliset ja samalla hyvin taloudelliset. Vene nousee helposti ja huomaamattomasti liukuun ja kulkee tasaisesti ja kevyesti myös kevyemmällä kaasulla. Vauhdikkaammassa ajossa veneen muuttuva V-pohja tarjoaa miellyttävän ohjautuvuuden ja vakaan kulun, myös terävämpään aallokkoon.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan upeaan Bella uutuuteen Helsingin Vene17Båt-messuille 10.–19.2.2017.

Lue lisää