Bella Boats

Aktuellt

Bella 620 C ska ställas ut på Vene 17 Båt

Bella kommer att lansera den helt nya kabinbåten 620 C på årets internationella båtmässa i Helsingfors, Vene 17 Båt. Den nya båten kompletterar Bellas omgjorda modellsortiment tillsammans med två större modeller, Bella 700 RAID och Bella 700 Patrol.

Samma sexmetersskrov som används i Bella 620 HT och Bella 620 DC, som har mycket goda manövreringsegenskaper, har använts i Bella 620 C. Men båtens däck och insidan av kabinen är helt omdesignade med särskilt fokus på olika praktiska lösningar och maximerande av däcksutrymmet.

Båten har en genomgångssittbrunn med kraftiga offshore-sitsar för föraren och kartläsaren. Det finns också ett säte riktat åt sidan längst bak i sittbrunnen, för upp till fyra personer. Denna lösning gör att upp till sex personer kan sitta skyddade i sittbrunnen. Alternativt kan man få fyra framåtriktade säten. Taklucka för föraren är en standardfunktion i sittbrunnen, och en sådan kan även installeras för kartläsaren (finns som extra tillbehör).

Golvet längst bak i båten har utformats för att vara så rymligt som möjligt och ännu mer plats har skapats i aktern genom de stora simplattformarna, som också gör det lättare att kliva ombord på båten. Ett stadigt räcke omger båtens motor som skydd. Dessutom är taket försett med ett safariräcke som liknar räcket på Bella 700 RAID, samt robusta och snygga svarta sidoräcken. Det öppna utrymmet längst fram i båten är i två plan för att underlätta förflyttningar medan kabinens ytterdörr öppnas utåt och inte hindrar passage, vilket är en mycket praktisk funktion.

Som med alla Bella-båtar har den nya modellen en stabil och säker manövrering och riktigt bra bränsleekonomi. Båten planar lätt på vågorna och kör stadigt, även vid lägre hastigheter. Vid snabbare körning gör den sluttande V-bottnen båten lättstyrd och stadig, även i höga vågor.

Alla är välkomna att se vår fantastiska nya Bella-modell på Vene 17 Båt – Helsingfors internationella båtmässa den 10–19 februari 2017.

Läs mer